VASILIKI  MYROGIANNI ARKITEKT 

ABOUT : Upgrading and providing recreational uses to a low quality courtyard shared by residents and professionals located in the existing workshops. The brief was primarily orientated towards the establishment of a safe playground, a clear route layout  and   an  overall   local   aesthetic   renewal. 

Ka-f
Ka-f
1/1
1. Carried out the property surveying and delivered the existing situation drawings 2. Worked on the realisation of ArkitekturLab provocative sketch ideas: a green staircase and a playful climbing wall, both leading to a refreshing terrace; a safe and colourful playground; small pockets for recreational activities along the full length of the courtyard; clear defined routes but free  and safe access for both pedestrians  and  vehicles.  The  presented  material  aimed to respond to the brief, as described above. 
ESTABLISHING   A   NEW   COMMON  COURTYARD