VASILIKI  MYROGIANNI ARKITEKT 

ESTABLISHING   A   NEW   COMMON  COURTYARD
01
01
press to zoom
1/3

ABOUT : Upgrading and providing recreational uses to a low quality courtyard shared by residents and professionals located in the existing workshops. The brief was primarily orientated towards the establishment of a safe playground, a clear route layout  and   an  overall   local   aesthetic   renewal. 

1. Carried out the property surveying and delivered the existing situation drawings 2. Worked on the realisation of ArkitekturLab provocative sketch ideas: a green staircase and a playful climbing wall, both leading to a refreshing terrace; a safe and colourful playground; small pockets for recreational activities along the full length of the courtyard; clear defined routes but free  and safe access for both pedestrians  and  vehicles.  The  presented  material  aimed to respond to the brief, as described above.